KÜTAHYA / DOMANİÇ - Domaniç Şehit Muhammed Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu

Mesleki bilgi beceri ve yetkinliklerinin geliştirilmesi işbirliği protokolü.

Nis

Tartışarak Anlaşıyoruz münazara etkinliği, 40 Kavram ve 40 şair 40 şiir etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebî faaliyetler düzenlendi.

Nis

ÇOCUK VE GENÇ PSİKOLOJİSİ, ERGENLİK DÖNEMİ VE SORUNLARI, ERGENLERLE ETKİLİ İLETİŞİM

Nis

Mesleki Rehberlik çalışmaları doğrultusunda lise tanıtımları yapıldı.

Nis

Öğrencilerimizin kitap okuyabileceği  köşe  oluşturduk.

Nis

Okul koridorlarına, öğrencilerin ulaşabileceği şekilde satranç takımları yerleştirildi.

Nis

Okulumuzda Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler yapıldı.

Nis

Koridor panoları özlü söz, şiir ve edebiyatla ilgili çeşitli etkinliklerle donatılarak edebiyat sokağı oluşturuldu.

Nis

Güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması.hakkında bilgilendirilme yapıldı.

Nis

40 Kavram, 40 ayet, 40 hadis, etkinliklerinden okul program ve tarihine uygun şekilde seçilen etkinliklerden birisi gerçekleştirildi.

Nis

Dikkat ve Odaklanmaya yönelik motivasyon çalışmaları yapıldı.

Nis

Hz. Muhammed'in (s.a.v.) eğitim anlayışı ve eğitim metotları. ile ilgili okul öğretmeleri ve öğrencilerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Nis

Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alan kapsamında Toplantı yapıldı.

Mevlidi Nebi Programı